Zicht op zee – Palingrestaurant – Visrestaurant

 Het beste van de zee op uw bord

Voor het lekkerste uit de zee moet u in Knokke-Heist zijn. Want daar schuift u aan tafel bij visrestaurant @Sea voor een lunch en diner. Het prachtige uitzicht op onze Noordzee krijgt u er gratis bij. @Sea is open van donderdag tot en met maandag. In de vakantieperiode smult u ook op woensdag van onze dagverse gerechten.

 

Maandmenu op het ritme van de seizoenen

Bouillabaisse, vispannetje, gebakken tongetjes, ... Loopt het water u al in de mond? Onze koks bereiden voor u de smakelijkste schotels, met vis van bij ons. Maar de vleesliefhebbers vinden ook steak, filet mignon en côte à l'os op de kaart. Wie komt lunchen, profiteert van ons dagelijkse lunchmenu voor €18,5. U kiest telkens uit twee verschillende gerechten. Daarvoor krijgt u een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie. Ook presenteren we u elke maand een kersvers maandmenu. Seizoensgebonden en tegen een eerlijke prijs.

 

Terras met zicht op zee

Om de zee te zien, hoeft u niet ver te lopen. Want @Sea ligt pal op de zeedijk. Dus profiteert u bij mooi weer van ons grote terras. Naast onze heerlijke visgerechten en het uitzicht is ook de wijnkaart van @Sea een troef. Want we vinden voor u altijd nieuwe en verrassende wijnen. Vraag onze kelners om een wijnsuggestie. Die is altijd een schot in de roos.

Zin in gastronomisch genieten aan de kust? Reserveer dan bij @Sea.